Over ons

Het idee voor KICK/PUSH komt van Pascal Vugts en Casper Herselman. Twee Bosschenaren met elk een hart dat klopt voor alles dat skateboarden is. Samen met Eendracht Films en regisseuse Steffie Storms maakten zij de docu die het herkenbare verhaal van iedere skater vertelt.

Pascal Vugts

Pascal groeide op met een dieet van skateboarden en rockmuziek. Is content-copywriter bij een reclamebureau met een brede basis van media. Was ooit senior editor voor een internationaal mannenblad en te zien op o.a. MTV als presentator van een gamesprogramma. Speelde in 'No Man's Land' (Netflix) en won als skateboarder welgeteld eenmaal de Bossche Zuidcup. Is oud-vrijwilliger van World Skate Center en woont met Lieke, Mas en Ollie in Rosmalen.

Casper Herselman

Casper is oprichter en eigenaar van grafisch ontwerpstudio ATTAK en galerie Ruby Soho in 's-Hertogenbosch. Houdt zich voornamelijk bezig met opdrachten binnen de culturele sector en maakt graphics voor kleding en producten van internationale (skate)merken. Ontwerpt vanuit zijn Bossche studio decks voor pro-rijders in Californië. Ook is hij een van de stuwende krachten achter Stichting Antishit, die zich bezighoudt met de organisatie van events en festivals met betrekking tot skateboarden, kunst en muziek.

Eendrachtfilms

Eendracht Films is een collectief rondom Frits Buijs en Jan Thijssen. Waar Frits verantwoordelijk is voor de productionele en inhoudelijke zaken, houdt Jan zich voornamelijk bezig met het creatieve regiewerk. Eendracht Films heeft een jarenlange ervaring in het maken en produceren van films, televisieprogramma's en documentaires, voor zowel regionale als landelijke zenders. Produceerden in opdracht van VPRO, KRO-NCRV, AVROTROS en Omroep Brabant met producties die opvallen door hun passie en aandacht. Wonnen met diverse documentaires en series nationale en internationale prijzen.


Steffie Storms

Is al sinds kind gefascineerd door underdogs, alter ego’s en subculturen op het randje van de samenleving. Diepte tijdens haar studie deze interesses verder uit en probeerde taboes te doorbreken met experimentele videokunst. Won met haar documentaire 'We Own This City' de Brabantse Beauties prijs. Maakte verder docu’s voor Omroep Brabant en ‘Becky Bulldozer’, waarin we haar worsteling zien met haar faalangst, onzekerheid en het (film)-makerschap. Deze film ging in première op het Nederlands Film Festival.